De siste månedene har vært dramatiske. Enten man har mistet jobben eller man har blitt kommandert til hjemmekontor. Vi har også sett viktigheten av et operativt og godt HMS system i bedriften. 

HMS kurs for ledere på nett. online nettkurs

Nettmøter fra hjemmekontor

De av oss som har hatt hjemmekontor og har lært hvor effektivt det tross alt kan være å snakke- og samarbeidet med kunder og kolleger over nett, har nok helt sikkert lært mye om hva som er mulig å få til selv om man ikke reiser fysisk til avdelingskontoret eller på kundebesøket.

Våre HMS kurs har hele tiden vært basert på nettundervisning. Det er unødvendig å reise bort fra jobben (eller hjemmekontoret) for å ta det lovpålagte HMS kurset for ledere eller verneombudskurset. Ta heller HMS kurset på nett når det passer deg! 

Operativ HMS

De siste månedene har vist hvor viktig det er å ha et godt internkontrollsystem. Også for små bedrifter med begrenset risikobilde. En pandemi rammer også små bedrifter, og det lønner seg da å ha rutinene og verktøyene i orden.

Når internkontrollsystemet er nettbasert, betyr det også at man trenger ikke være på kontoret for å få tilgang og å bruke det. HMS systemet kan brukes når som helst fra hvor som helst. Noe som vi så klart har sett viktigheten av de siste månedene.

Benytt anledningen nå til å øk fokuset på HMS i din bedrift. Sørg for at alle ansatte har tilstrekkelig HMS kunnskap og kompetanse. Begynn med din egen HMS opplæring og lag et godt internkontrollsystem.

One thought on “Nettkurs i HMS – benytt anledningen

Comments are closed.