Flere har sikkert lagt merke til at nettstedet regelhjelp.no er lagt ned.

Nettstedet regelhjelp.no er lagt ned etter teknisk trøbbel

I en epost skriver redaksjonen i regelhjelp følgende:

Regelhjelp.no har vært i drift siden 2005. I forbindelse med flytting av servere til et nytt datasenter 13.02.2019 ble det oppdaget feil som medfører at nettstedet ikke lar seg starte opp igjen. Kostnadene til reparasjon ble estimert til å være større enn kostnadene til å utvikle et nytt nettsted. HMS-etatene har derfor kommet til at det ikke vil være hensiktsmessig å forsøke å reparere nettsidene, men vil vurdere om det skal opprettes andre tjenester for å formidle HMS-regelverket. 

Redaksjonen for regelhjelp.no 

Arbeidstilsynet viser til andre nettsted for HMS etatene her:

Nettstedet gjorde det enkelt å finne alle lover og forskrifter som gjaldt for bransjen til din bedrift. Dette var en megen nyttig og populær tjeneste. I dag er eneste alternativ det nettbaserte internkontrollsystemet fra webhms.no. Her får du en komplett oversikt over de gjeldende lover og forskrifter for din bransje.

Til internkontrollsystemet er gratis i ett år når man tar HMS kurs.